Útvonal-tervező

Adja meg a címét, települését, országát és mi megtervezük útvonalátRégiós verseny Pallagon PDF Nyomtatás E-mail
2009. április 13. hétfő, 09:34

 

Megrendezésre került az év első régiós versenye Pallagon a régió központi egyesületében a TatárTC-ben.

A húsvéti ünnepeket megelőző tavaszi szünetbe eső hétvége nem volt igazán jó időpont. Így is jó létszámú versenyzőgárda gyült össze a  kora nyári időben a pályákon. A színvonalat jelentősen emelte a Nagyváradról érkezett, nagyon képzett játékosokból álló csapat.

 

A 10 évesek kategóriáját összevonva rendeztük, ahol Radványi Ágika a 3. helyet szerezte meg.

A F12-ben Rosa Richi szerepelt a legjobban  2. lett és 12 ranglista pontot szerzett. A döntőre sajnos elfáradt. Sulyok Balu 5., Lukács Peti 6. Juhász Alex 7. Kovács Máté 8. lett. Alex és Máté még csak 10 éves, így a most szerzett pontokkal már rajta lesznek a júliusban megjelenő ranglistán.

A 12 éves lányok versenyében Almási Kitti -aki még csak 8 éves-2. helyet és 10 ranglista pontot zsebelt be. Rosa Rubina 3. Radványi Dóra 5. helyet szerzett.
F14-ben Dürgő György holtversenyben a 3 helyen végzett. Végig jól játszott, de sajnos 4 győzelem után elfáradt és az utolsó mérkőzésen elszenvedett vereség miatt lecsúszott az 1. helyről. Kár volt. Szilágyi Bence jól szerepelt és 7., még Tokai-Kiss Tomi 10. helyen végzett a 12 induló közül.

L14-ben Balázs Dodó jobbtól kapott ki a döntőben, de a kelleténél könnyebben adta meg magát. 

Juhász Niki 3. Mikó Zsófi 4. helye jó eredmény.

A foghíjas F16-os mezőnyben Almási Ádám meggyőző fölénnyel nyert és az utolsó két versenyén bizonyította, hogy neki már az OB. II.-es férfi csapatunkban van a helye. Oláh Titi még csak ebben az évben kezdte a versenyzést, sok rutint kell még szereznie az évek óta versenyző játékosok ellen. Erre nagyon jól jönnek neki a megye-II-es felnőtt mérkőzések.

Jó régiós idénykezdet volt, ami Fehérgyarmaton rendezendő versennyel fog folytatódni. Addig is a következő hétvégén Baby-Nova kupa!! Kiemelt L12, F10, L10, L14, F14,!! A képen Ötvös Dávid/a tenisz szoborral/ és Rosa Richard a 12 fiú döntősök vannak. 

 

Névnap

Ma: 2017-10-22 : Orsolya |
Holnap: 2017-10-23 : Előd |
Holnap után: 2017-10-24 : Gyöngyi